Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ 1-0!!!

Έκανε τα εύκολα δύσκολα ο Ληλας απέναντι σε μια πολύ καλή αλλά κουρασμένη Αιδηψό , απο τον αγώνα κυπέλλου, αλλά τελικά επεκράτησε με 1-0 με γκολ του Μάριου Καραχαλιου στο 59΄ με ευθύβολο σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον πορτιέρο της Αιδηψού , επίσης μπορούσε να κάνει ο ίδιος το 2-0 στο 69΄αλλα το σουτ που έκανε βρήκε στα πόδια του πορτιέρο.
Το παιχνίδι σήμερα δεν ήταν καλό σε θέαμα αλλά αυτό που ήθελε ο γηπεδούχος το πέτυχε και πήρε το τρίποντο,  από την άλλη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν είχαν και αυτοί τις ευκαιρίες τους αλλά από την μια ο Μαντας σε καλή μέρα , και από την άλλη η ατυχία δεν μπόρεσαν για κάτι παραπάνω , ο γηπεδούχος παίζοντας κατά διαστήματα καλή μπάλα πήρε αυτό που ήθελε!!!

Λήλας Βασιλικού (Γ Λάμπρου)
 Μαντας Τζαβρας Αγγελατος Δ.(46΄Ρωμανος)Παλαιολογος Τσολακος Μπαλοζι(60΄Κατσιμπιρης) Καραχαλιος Αγγελατος Γ. Μαστροκωστας(90΄Κουβουσης) Σεϊνταρας.





ΑΟ Αιδηψού ( Γ Δημητρίου)Ψαρρας Χασαναϊ Καραγκουνης Καππες Αναγνωστου Συρπιτζιογλου Φωτου Αναγνωστου Ν Μπιμπαϊ Α Μπιμπαϊ Ι Παπατζικος (70΄Στεκα 87΄κοκιν καρτ)






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου