Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ!

Ο οπαδός που έκανε κάτι σπάνιο και χάρισε μια ιστορία που μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να προσφέρει!!!Η ομάδα του δε συγκαταλέγεται, εδώ και πολλές δεκαετίες, καν μέσα στις μέτριες της χώρας της. Και όμως, έχει κατακτήσει 7 πρωταθλήματα!


Θεωρείται ένας άγνωστος σύλλογος για τους περισσότερους. Οσοι τη γνωρίζουν είναι επειδή έχουν διαβάσει ιστορία ή… παίζουν στοίχημα.

Ακόμη και αυτοί που την ξέρουν, αν τους ρωτήσει κανείς ποια είναι τα χρώματά της, πιθανό να μη δώσουν κάποια εύστοχη απάντηση. Και όμως, ο εικονιζόμενος φίλαθλός της έκανε κάτι που συμβαίνει αρκετά σπάνια και χάρισε μια μοναδική ιστορία που μόνο το ποδόσφαιρο προσφέρει.

Ο τιφόζο της Προ Βέρτσελι ήταν ο μοναδικός που είχε βρεθεί στην εξέδρα των φιλοξενουμένων στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπάρι (ματς της Β' Κατηγορίας). Άγνωστο αν ταξίδεψε από την πόλη του, το Βέρτσελι, για το λιμάνι της Ιταλίας.Αν έκανε το συγκεκριμένο ταξίδι (οι δύο πόλεις απέχουν περίπου 900 χιλιόμετρα), το επίτευγμά του είναι ακόμη μεγαλύτερο.Όπως και να ’χει, αξίζει ένα χειροκρότημα γιατί η πίστη και η αγάπη για την ομάδα του είναι δυνατή και αναλλοίωτη μέσα στο χρόνο. Και σίγουρα τα δύο γκολ που «έφαγε» από την Μπάρι δε θα του κόψουν τη διάθεση για την επόμενη εκδρομή.

Εξάλλου, το μυαλό του πρέπει να είναι στο μακρινό… 1922, όταν η Προ Βέρτσελι σήκωνε το τελευταίο της πρωτάθλημα. Σήμερα, ταξιδεύει ακόμη και μόνος του για να την υποστηρίξει. Σεβασμός…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου