Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΑ ΜΟΥ!



Αγαπητοι φιλοι γεια σας!!



Με την ευκαιρία που το Αθλητικό ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ ασχολείται με τα αθλητικά δρώμενα της Ευβοίας και όχι μόνο , θα ήθελα να γράψω τις απόψεις μου τις οποίες πιστεύω ακράδαντα , για το καλό του Αθλητισμού που μαζί με όλους σηκώνει και αυτό τον ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ.

Αρχίζω από τον βασιλιά των σπορ το ποδόσφαιρο το όποιο λογικό ήταν να περνάει και αυτό πολύ δύσκολα , θα μπω στο θέμα αμέσως να πως ότι όσοι ασχολούνται με αυτό αξίζουν πολλούς έπαινους φυσικά με υγιείς σκοπούς , το δύσκολο της υπόθεσης είναι οτι δεν βοηθά κανείς απεναντίας τα έξοδα είναι δυσβάσταχτα και φυσικά μην μπορώντας να προχωρήσεις τα παρατάς !!! Από την άλλη έχεις και τα ραπανάκια για την όρεξη που είναι η κριτική των άλλων και φυσικά το (έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λένε).

Θα πω κάτι αυτονόητο οτι σήμερα για να ασχοληθείς με τον ποδόσφαιρο σε κάποιο υψηλό επίπεδο πρέπει να δαπανήσεις , και να έχεις και ανθρώπους κοντά σου που είναι και αυτοί έτοιμοι για τα έξοδα ,σε αντίθετη περίπτωση δεν πας πουθενά και αρκείσαι σε χαμηλά επίπεδα , απλό παράδειγμα που ποδοσφαιρικές ομάδες με μεγάλη ιστορία δεν υπάρχουν καν στον ποδοσφαιρικό χάρτη και αν υπάρχουν είναι σαν μια  κουκκίδα!!

Επιλογές λανθασμένες γίνονται αναμφίβολα αλλά αυτό δεν μπορεί να δικαιολόγηση τίποτα διότι πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση πρέπει να συμβουλεύεσαι , να σκέπτεσαι και μετά να προχωράς ειδάλλως αν κάνεις λάθος , η δεν έχεις διαλέξει συνεργάτες σωστοιυς η κάτι δεν έκανες εσύ σωστά !!!! Οι ευθύνες όμως βαρύνουν το αφεντικό, εσύ διαλέγεις ,εσύ πληρώνεις ,ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.



ΓΕΙΑ ΣΑΣ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου